Lejrskole

gældende fra skoleåret 2018/19

Forældrene skal selv sørge for rejseforsikring til børnene ved alle lejrskoler.
Alle lejrture er obligatoriske.

0. klasse                                        1 dag uden overnatning. Forældrebetaling 200 kr.

1. klasse                                        1 dag uden overnatning. Forældrebetaling 200 kr.

2. klasse                                        2 dage, en overnatning på et vandrehjem på Sjælland. Forældrebetaling 450 kr.

3. klasse                                        3 dage, 2 overnatninger på Sjælland/Fyn/Nordsjælland. Forældrebetaling 860 kr.

4. klasse                                        4 dage, 3 overnatninger i Skagen/Bornholm. Forældrebetaling 1.200 kr.

5. klasse                                        5 dage, 4 overnatninger. Århus med kulturhistorisk sigte. Forældrebetaling 1.100 kr.

6. klasse                                        3 overnatninger i Sydslesvig, Christianslyst. Forældrebetaling 1.400 kr.

7. klasse                                        4 overnatninger i Oxford. Forældrebetaling 2.800 kr. + penge til frokost og aftensmad.

8. klasse                                        4 overnatninger i Berlin. Forældrebetaling 2.500 kr. + penge til frokost og aftensmad.

9. klasse                                        Kulturrejse til Kina. Forældrebetaling ca. 9.500 kr. variabel efter kurs og udbud + mad ca. 100 kr. pr. dag.

Fransk tilvalgshold                      Studietur til Paris. Forældrebetaling 3.500 kr. + penge til frokost og aftensmad.

Der kan kun påføres yderligere udgifter til disse ture efter aftale med forældrene i klassen og med skolens ledelse.