Billede KPR.jpg

Infoaften om 0.klasser

Skoleledelsen på Køge Private Realskole vil gerne invitere til infoaften vedrørende vores tre nye 0.klasser i skoleåret 2019/2020.

Onsdag den 22. maj 2019, kl. 17.30 – 19.30
i skolens hovedbygning i Ølby Center 50.

Der er endnu enkelte ledige pladser i de tre klasser. Derfor vil mødet både henvende sig til forældre, der allerede har valgt Køge Private Realskole, men også interesserede nye forældre. Mødet vil have fokus på de elementer som vores tre dygtige 0.klasselærere vil arbejde med. Undervisningen i skolens 0.klasser er præget af spændende faglighed, der fremmer børnenes nysgerrighed og lyst til at lære kombineret med fokus på den gode trivsel.

På aftenen vil skoleleder Dagmar Leng-Rasmussen, viceskoleleder Søren Jul Christiansen
samt de tre klasselærere står til rådighed med informationer samt svare på spørgsmål.

Vi glæder os til at møde skolens kommende forældre.

Dagmar Leng-Rasmussen